2019-04-04 14:42News

Lackeby expanderar sitt kontaktnät till Israel

Vi är glada att välkomna S.AL.Technical Equipment som vår representant i Israel.

S.AL. Technical Equipment, grundat 1974 och ingår I S.AL – koncernen har etablerat sig som en ledande leverantör av pumpar, ventiler, energisystem mm. för industriella och kommunala kunder inom avloppsrening samt installation och driftsättning av avloppsreningsverk.

Lackeby ser stora möjligheter på den israeliska marknaden och tillsammans med vår nya starka partner har vi resurser och kapacitet att tillföra stort mervärde och bra support till de lokala kunderna.

”Vår spjutspetsteknologi och erfarenhet i kombination med S.AL Techs erfarenhet, kompetens och omfattande kundnätverk har redan resulterat i ett antal order” säger Michael Fridolfsson, försäljningsansvarig för Mellanöstern.


About Lackeby

Lackeby Products AB ingår i den familjeägda koncernen FAMAX AB med över 50 anställda och en omsättning på strax över 100 MSEK (2018). Lackeby Products AB har 46 anställda och konstruerar och tillverkar utrustning för miljömässig rening och återvinning. All tillverkning sker i Kalmar. Företaget är en engagerad samarbetspartner med hög process- och produktkunskap. Företaget utvecklar och tillverkar utrustning som minskar miljöpåverkan, därför är det en uttalad målsättning att företagets egna rutiner och produktionsmetoder ständigt förbättras för att minimera påverkan på miljön.