2019-04-23 07:30News

Lackeby accelererar på den polska marknaden

Vi är glada att välkomna Nova Konsult som vår distributör i Polen. Nova Konsult är ett privatägt verkstads- och konsultföretag grundat 2010. Företaget består av en grupp ingenjörer med mer än 20 års erfarenhet av vatten- och avloppsreningsapplikationer. Med en problemlösande attityd och expertis är de specialister på att erbjuda kostnadseffektiva lösningar till kunder inom kommunala och industriella sektorn.

”Som en väletablerad leverantör på den polska marknaden, har vi nu resurser för att ytterligare förbättra vår support och öka vår närvaro till kommunala och industriella kunder” säger Michael Fridolfsson, försäljningsansvarig för Polen.

Kontaktinformation: http://novakonsult.pl/


About Lackeby

Lackeby Products AB ingår i den familjeägda koncernen FAMAX AB med över 50 anställda och en omsättning på strax över 100 MSEK (2018). Lackeby Products AB har 46 anställda och konstruerar och tillverkar utrustning för miljömässig rening och återvinning. All tillverkning sker i Kalmar. Företaget är en engagerad samarbetspartner med hög process- och produktkunskap. Företaget utvecklar och tillverkar utrustning som minskar miljöpåverkan, därför är det en uttalad målsättning att företagets egna rutiner och produktionsmetoder ständigt förbättras för att minimera påverkan på miljön.