2020-02-19 08:47Press release

Ny Marknads- & Försäljningschef

Daniel LindströmDaniel Lindström

Jag är väldigt glad att kunna meddela att Daniel Lindström har accepterat att bli vår nya försäljnings – och marknadschef. Detta är en lösning som jag tror väldigt mycket på, och responsen från våra medarbetare om denna utveckling har varit mycket positiv.

Daniel har arbetat med oss med försäljning sedan 2010, med början i ConPura och vill nu ha ansvaret att leda och vidareutveckla en redan mycket välfungerande säljorganisation.

Vårt nästa steg är att anställa fler säljare för att säkerställa bästa möjliga support för alla våra kunder på export- och den svenska marknaden.

 

Vänliga hälsningar

Magnus Axelsson

VD


About Lackeby

Lackeby Products AB ingår i den familjeägda koncernen FAMAX AB med över 50 anställda och en omsättning på strax över 100 MSEK (2018). Lackeby Products AB har 46 anställda och konstruerar och tillverkar utrustning för miljömässig rening och återvinning. All tillverkning sker i Kalmar. Företaget är en engagerad samarbetspartner med hög process- och produktkunskap. Företaget utvecklar och tillverkar utrustning som minskar miljöpåverkan, därför är det en uttalad målsättning att företagets egna rutiner och produktionsmetoder ständigt förbättras för att minimera påverkan på miljön.


Contacts

Magnus Axelsson
CEO
Magnus Axelsson