2020-05-26 11:19News

Nytt rekord för Lackebys nya betningsanläggning

För ett tag sedan fick vi storleksmässigt testa gränserna då vi blev ombedda av Tomal AB att utföra ett ovanligt utmanande betningsuppdrag.

En rostfri silo med måtten 18 x 4,2m och en vikt på 7500 kg togs in för att sprutbetas i vår nya uppgraderade betningshall.

Som framgår av bilderna var det inte alldeles enkelt, men uppdraget utfördes med ett mycket bra resultat och därmed var ett nytt svårslaget rekord ett faktum.

Välkommen att kontakta oss för frågor och prisuppgifter angående sprutbetning och doppbetning: Emil Wicksen, 0480-770 113, emil.wicksen@lackeby.se


About Lackeby

Lackeby Products AB ingår i den familjeägda koncernen FAMAX AB med över 50 anställda och en omsättning på strax över 100 MSEK (2018). Lackeby Products AB har 46 anställda och konstruerar och tillverkar utrustning för miljömässig rening och återvinning. All tillverkning sker i Kalmar. Företaget är en engagerad samarbetspartner med hög process- och produktkunskap. Företaget utvecklar och tillverkar utrustning som minskar miljöpåverkan, därför är det en uttalad målsättning att företagets egna rutiner och produktionsmetoder ständigt förbättras för att minimera påverkan på miljön.


Contacts

Magnus Axelsson
CEO
Magnus Axelsson