2019-04-12 11:29News

Lackeby uppgraderar ”Roto-Sieve®” kontoret i Kungälv

Bilden visar medarbetarna i Kungälv när de firar flytt till nya lokaler med champangeskål.Bilden visar medarbetarna i Kungälv när de firar flytt till nya lokaler med champangeskål.

Ända sedan 1965 har ”Roto-Sieve®” varit knutet till orten Kungälv och än idag har Lackeby ett säljkontor där allt började.

”Vi har nu glädjen att flytta in personalen i nyrenoverade kontor vilket bidrar ökad trivsel och därmed i linje med vår filosofi med medarbetarna i centrum” säger Magnus Axelsson, VD på Lackeby

Tillsammans har de tre säljarna på kontoret hela 75 års erfarenhet med Lackeby Roto-Sieve® trumsilar och givetvis även många andra produkter. Invigningen firades såklart med bubbel och glada miner.

Välkomna att besöka oss på Bultgatan 28 i Kungälv!


About Lackeby

Lackeby Products AB ingår i den familjeägda koncernen FAMAX AB med över 50 anställda och en omsättning på strax över 100 MSEK (2018). Lackeby Products AB har 46 anställda och konstruerar och tillverkar utrustning för miljömässig rening och återvinning. All tillverkning sker i Kalmar. Företaget är en engagerad samarbetspartner med hög process- och produktkunskap. Företaget utvecklar och tillverkar utrustning som minskar miljöpåverkan, därför är det en uttalad målsättning att företagets egna rutiner och produktionsmetoder ständigt förbättras för att minimera påverkan på miljön.