2017-04-18 15:04News

Lackeby Roto-Sieve trumsil med integrerad pressenhet

null

Lackeby lanserar nu ett nytt tillval till våra välkända och uppskattade Lackeby Roto-Sieve trumsilar. Vissa modeller kan numera levereras med integrerad Lackeby Axellös skruvpress. Några av fördelarna är lägre installationshöjd, lägre investeringskostnad och separation/avvattning i en och samma enhet.

Leverans av de första enheterna pågår just nu och det visar hur snabbt marknaden har fångat upp och anpassat sig till de nya möjligheterna.
Vi ser fram emot att leverera denna innovativa produkt även till er.


About Lackeby

Lackeby Products AB ingår i den familjeägda koncernen FAMAX AB med över 200 anställda och en omsättning 370 MSEK (2015). Lackeby Products AB har 46 anställda och konstruerar och tillverkar utrustning för miljömässig rening och återvinning. All tillverkning sker i Kalmar. Företaget är en engagerad samarbetspartner med hög process- och produktkunskap. Företaget utvecklar och tillverkar utrustning som minskar miljöpåverkan, därför är det en uttalad målsättning att företagets egna rutiner och produktionsmetoder ständigt förbättras för att minimera påverkan på miljön.


Contacts

Magnus Axelsson
CEO
Magnus Axelsson